Skip to product information
1 of 2

Natural Beauty Oils

Έλαιο Λεβάντας

Έλαιο Λεβάντας

Regular price €16,00 EUR
Regular price Sale price €16,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size

Το λεβαντέλαιο είναι ένα λεπτόρρευστο λάδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λιπαρή επιδερμίδα με ακμή. Η αντισηπτική του δράση βοηθάει στην αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών που προκαλούν λοιμώξεις και ακμή, όπως είναι ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος (Staphylococcus aureus). Η καταπραϋντική του δράση ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και την φαγούρα. Επίσης η εξισορροπιστική δράση της λεβάντας ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στο δέρμα.
Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας έτσι τη ροή του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναζωογόνηση και ανάπλαση των κυττάρων, την αποτοξίνωση της επιδερμίδας και την μείωση των ρυτίδων.

Ιδανικο έλαιο για χαλαρωτικό μασάζ. 

Lavender oil is a thin oil that can be used on oily skin with acne. Its antiseptic action helps to treat pathogenic microorganisms that cause infections and acne, such as Staphylococcus aureus. Its soothing action relieves irritation and itching. Also the balancing action of lavender regulates the production of sebum in the skin.
It enhances blood circulation, thus increasing the flow of oxygen and nutrients to the skin cells. This results in the rejuvenation and regeneration of cells, the detoxification of the skin and the reduction of wrinkles.

100ml

View full details