Skip to product information
1 of 1

Natural Beauty Oils

Αιθέριο έλαιο Γκρειπ-φρουτ

Regular price €10,00 EUR
Regular price Sale price €10,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Αιθέριο Έλαιο "Γρέιπ- Φρουτ"
Η καταγωγή του είναι από τη Τζαμάικα ενώ καλλιέργειες υπήρχαν στα νησιά Μπαρμπάντος το 1750. Είναι οπωροφόρο δέντρο της τάξης των σαπινδωδών, του γένους κίτρος.
Πλούσια πηγη βιταμίνη C και είναι 3ο σε περιεκτικότητα στη συγκεκριμένη βιταμίνη μετά το πορτοκάλι και το λεμόνι.

Το έλαιο του γκρέιπφρουτ εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη της φρέσκιας φλούδας του καρπού του Citrus paradisi. Το εξαγόμενο έλαιο έχει ένα υποκίτρινο ή πρασινωπό χρώμα και ένα δροσερό, γλυκό άρωμα κίτρου.

Το αιθέριο έλαιο του Γκρέϊπφρουτ χρησιμοποιείται για μείωση του άγχους, ενάντια στην κατάθλιψη, την ανορεξία ή τη δυσπεψία, την κατακράτηση υγρών, την κυτταρίτιδα, το λιπαρό δέρμα, τη νευρική εξάντληση, την παχυσαρκία, τον πυρετό και την έλλειψη συγκέντρωσης. Επίσης χρησιμοποιείται ως αντιμολυσματικό, αντισηπτικό, απολυμαντικό, διουρητικό, καταπραϋντικό, στυπτικό και τονωτικό. Χαρίζει αισιοδοξία, αυτοεκτίμηση και ζωντάνια.

10ml