Skip to product information
1 of 1

Natural Beauty Oils

Jojoba oil - Λάδι Τζοτζόμπα

Regular price €17,00 EUR
Regular price Sale price €17,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size

Jojoba Oil

 

It is a viscous, yet highly penetrative emollient that closely resembles the natural sebum within the skin.

 

Benefits:

  • It provides excellent non-occlusive, non-greasy moisture control.
  • It has been confirmed the effective use of Organic Jojoba as a natural anti-inflammatory ingredient in skin care


Details

Ingredients: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil

Contents: 100 ml

USAGE:

Nourishes the skin, has a genle aroma, it's largely used for hair as well as skin care. Could be used directly on the skin, or it can be added in home-made or commercial cosmetics. Suitable for home-made hair masks.

Store in a cool and shady place.

 

Έλαιο Τζοτζόμπα 

Εξάγεται από το φυτό jojoba που φύεται στις έρημους του Μεξικού και των νοτίων περιοχών των ΗΠΑ.

Στην κοσμετολογία το λάδι jojoba έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. 

Χάρις στην μοριακή του δομή μπορεί και εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο.

Είναι  εξαιρετικά ενυδατικό, ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες καθώς εμποδίζει τη δημιουργία ρυτίδων, χαρίζει ελαστικότητα λάμψη και ομορφιά στην επιδερμίδα.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B6 και ιδιαίτερα Ε). 

Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο (SPF 5) που το καθιστά ιδανικό για την φροντίδα των μαλλιών το καλοκαίρι. 

Τέλος το λάδι jojoba είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της ψαλίδας, ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, επίσης βοηθά στη πρόληψη της πιτυρίδας.

 

Συσκευασία: 100ml